Skip to main content

Volkmann Laserklinikk

Laseroperasjon har blitt mer og mer vanlig. Med dagens laserteknologi er dette en rask og smertefri operasjon som gjør at synet er klart på et blunk.

Øyelaserbehandling av brytningsfeil

Dr. Richard von Volkmann har lang erfaring innen øyeoperasjoner fra inn- og utlandet. Han har utført ca 30 000 øyeoperasjoner og har lengst erfaring med de fleste tilgjengelige lasermaskiner som ble brukt fra 1993 frem til i dag.  Han har etablert øyelaserkirurgi av brytningsfeil på offentlig sykehus i Norge. I mange år var han den eneste offentlige operatøren for landets mest kompliserte synsfeil, med tilholdssted på Haukeland Universitetssykehus i Bergen.

Volkmanns kompetanse sikrer deg som pasient optimalt resultat og maksimal trygghet – det er tross alt snakk om øynene dine.

  • 20 års erfaring
  • Det beste utstyret
  • Trygghet og optimalt resultat

Øyelege

Dr. von Volkmann driver også offentlig øyelegepraksis. Da må du få henvisning fra lege, optiker eller helsestasjon.

Våre klinikker

Ansatte

Dr. Richard von Volkmann
Optiker Bente Amdal
Optiker Christina Westre
Dagbjørt L. Sigurdardottir

Volkmann Øyelege & Laserklinikk

Dr. Richard von Volkmann har utført laseroperasjoner på Vestlandet siden 1997. Virksomheten ble da etablert under navnene Åsane Øyeklinikk i Bergen og Klart Syn Stavanger i Hillevåg. Senere flyttet Stavanger-klinikken til Sandnes, og i 2018 ble alle klinikkene samlet under ett navn istedenfor; Volkmann Øyelege og laserklinikk. 

51 58 17 16

Besøksadresse: Langgata 13, 4306 Sandnes

Postadresse: Pb 183, 4301 Sandnes

Mandag: 9-20

Tirsdag: 8-16

Onsdag: 9-16

Torsdag: 8-16

Fredag: 9-15.30

Ansatte

Dr. Richard von Volkmann
Optiker Victor Skjöld
Cathrine M. Markhus

Volkmann Øyelege & laserklinikk

Dr. Richard von Volkmann har vært øyelege på Vestlandet siden 1997. Virksomheten ble da etablert under navnene Åsane Øyeklinikk i Bergen og Klart Syn Stavanger i Hillevåg. Senere flyttet Stavanger-klinikken til Sandnes, og i 2018 ble alle klinikkene samlet under ett navn istedenfor; Volkmann Øyelege og laserklinikk.

55 95 05 00

Åsamyrane 88A, 5116 Ulset

Mandag – fredag: 8.30-16

Lurer du på om laseroperasjon er noe for deg?

Kontakt oss for en undersøkelse