Skip to main content

Klart syn
på et blunk

Høres det skummelt ut?
For oss er dette superenkelt. Vi benytter det nyeste utstyret med den mest perfekte teknologien til å justere ditt syn. På et blunk får du øyne som ser helt på egen hånd!

Om behandlingeneKontakt oss
Trygt

 

Hos oss er du i trygge hender, eller i trygt utstyr om du vil.

Raskt

 

Selve behandlingen er rask og nøyaktig. Det hele er over på et blunk.

Smertefritt

 

Behandlingen er både smertefri, enkel og veldig effektiv.

Det beste er at jeg kan være ute i regnet, gå på tur, stå på ski – og så komme inn uten at brillene dugger. Jeg slipper å ta på meg briller ved bilkjøring. Jeg er veldig fornøyd!

- Øystein Hope (42)

Many thanks to all at Volkmann for my LASIK laser surgery. No pain, no contacts, just great eye sight again. Very happy with a thorough and professional service.

Michael Smith

LASIK operert for 12 timer siden, ser allerede 100% på synstavlen uten briller/linser.

- Stine, 30 år

Jeg er overrasket over hvor utrolig rask og smertefri operasjonen var - det var virkelig ingenting å grue seg til! Utrolig deilig å være linsefri!

- Kvinne 27 år

Gikk fra -6,50 til 100% klart syn. Synet er nå helt klart og fargene er mye renere og kraftigere.

- Magomed, 22 år

Veldig fornøyd med hele prosessen hos Volkmann Laserklinikk; informasjonen på forhånd, selve operasjonen og oppfølgingen etterpå. Jeg ser nå 100% og det er en lettelse å slippe brillene! Skulle nok gjort dette tidligere?

- Kvinne 40 år

Jeg har aldri noensinne konkurrert med så godt syn. Det var rett og slett en viktig faktor til at vi tok seieren i VM.

- Tim TrøberVerdensmester i seiling

Jeg kan absolutt anbefale Volkmann Laserklinikk for dem som vurderer å korrigere synet sitt, for å slippe briller og linser - livet er mye bedre uten!

- Mann 28 år
kontakt oss for en undersøkelse

Spesialister innen laseroperasjon

Øyet er et av de viktigste organene vi har. Å velge riktig klinikk for laserkirurgi er et veldig viktig valg. Vi mener disse kriteriene er vesentlig før du velger klinikk:

Lang erfaring

Dr. Volkmann har utført laseroperasjoner på Vestlandet siden 1997, og var i mange år den eneste offentlige operatøren for landets mest kompliserte synsfeil.

Om laserklinikken
Teknologi

Det best utstyret gir de beste resultatene – derfor er vi opptatt av å bruke det siste nye av oppdatert utstyr. Det gjelder tross alt synet ditt.

Våre behandlinger
Trygghet

Etter en omfattende forundersøkelse velger vi den tryggeste metoden for deg. Ved behov drypper vi ut øynene dine eller gir deg kontaktlinser som du skal prøve ut slik at vi er helt sikre på resultatet før operasjonen.

Slik foregår behandlingen
Oppfølging

Øyelegen vil være tilgjengelig for deg etter operasjonen. Du blir satt opp på flere gratis etterkontroller i året slik at vi kan følge nøye med i lang tid etter operasjonen.

Slik foregår behandlingen

Lurer du på om laseroperasjon er noe for deg?

Kontakt oss for en undersøkelse