Vår Excimer Laser
Excimerlaser EX500

Vår  EX500 har en imponerende behandlingshastighet på  500 hz/sekunde. Der med er det mulig å korrigere f.e. nærsynthet på -6.0 i kun 8,4 sekunder.

På denne måten reduseres selve infeksjonsrisiko og forhindres uttørking av hornhinnen . I tillegg reduseres sårspalten slik at tilhelingen skjer meget rask..

bestill
forundersøkelse 48 25 20 00

En annen fordel av EX500 laseren er selveste online pachymetrien, som gir operatøren jevnlig informasjonen om hornhinnets tilstand og hornhinnetykkelsen.

Det asferiske ablasjonsprofil kan tilpasses individuelt for å redusere problemer med mørkesynet, blending og bedre kontrastsynet. Dessuten kan instillingene sørge for at det fjernes så lite vev som mulig under laserbehandlingen.

EX laseren har en evne til å gjenkjenne Iris ( regnbuehinnen) som gjør den spesielt egnet til behandling av store hornhinneskjevheter (astigmatisme).

F-Cat Systemet gjør det mulig for operatøren å redusere behandlingsområdet på nøyaktig 1/10 mm og behandle på 1/100 dpt , dersom ønskelig.
Den digitale flying spot skanning-teknologi gjør det mulig å lage små lasermerker med en diameter på bare 0,68 mm . Det fører til absolutt precisjon og kun lite fjerning av hornhinnevev. Det Gauß’sche stråleprofil fører til en fin og myk overgang mellom lasermerkene, slik at resultatet blir enda bedre.

Eye-tracking-systemet følger øyets bevegelser under behandlingen til enhver tid slit at lasermerkene settes så nøyaktig som mulig, der de skal. Dermed oppnås et høyt nivå av sikkerhet og resultatet blir så nøyaktig som mulig.